Ny podcast om copywriting (must-hear!): “Rough Draft” af Demian Farnworth

Podcast om copywriting - Rough Draft af Demian Farnworth

Skrivetips i lydform. Er det utroskab?

Selvfølgelig ikke. For det giver pokkers god mening ikke altid at være bundet til læsning, når man vil have sine daglige skrivetips.

Det er nemlig ikke lige til at læse, når man står over opvasken. Og heller ikke på gåturen hjem fra bussen.

Så skrivetips behøver ikke være skrevne. Og slet ikke, når de er med Copybloggers Chief Content Writer Demian Farnworth ved mikrofonen.

Hvad “Rough Draft” specifikt handler om (og et afsnit, du kan starte med)

Emnerne i Rough Draft er bl.a. overskrifter, søgeordanalyse og indledninger. So far er min favoritepisode The 3 Pillars of Great Web Writing, der handler om værtens egen tilgang til copywriting. Hans mål er at skrive tekst, der er clear, concise og compelling, og i podcasten uddyber han, hvad han mener med de 3 c’er.

Og vi kan bestemt alle lade os inspirere af dem. Clear handler bl.a. om stædigt at huske på usability, og for at en tekst skal være compelling, er det vigtigt, du husker at tage storytelling i brug.

Så skal du lige have en hurtig smagsprøve på podcasten, synes jeg, du skal begynde med The 3 Pillars-afsnittet, som du kan lægge øre til lige her:


En (næsten) daglig podcast i snackform

Faktisk kan du roligt begynde med episode 1 af Rough Draft, for det er bestemt ikke en umulig opgave at få lyttet sig igennem den hastigt voksende række af små lydfiler spækket med tips og inspiration.

De varer nemlig ikke så længe. Ambitionen er en længde 4 minutter 4 dage om ugen, men de små snacks når for det meste op på ca. 11 minutter (hvilket bestemt ikke gør noget). I skrivende stund ligger der 14 afsnit klar.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er fan af Demian på skrift, men på lyd er han altså også god (selvom man lige skal vænne sig til hans stil). Så skynd dig over på Rough Drafts hjemmeside, iTunes (desværre ikke Stitcher endnu) eller bliv her på siden og få trykket play.

Og når nu, jeg har dig: Hvad lytter du til for at blive en bedre tekstforfatter? Læg endelig et tip her i kommentarfeltet, så vi alle kan få lyttet med på de bedste podcasts om copywriting.

“Rough Draft” gik i luften d. 16. marts 2015, og den er en del af Copybloggers nye podcast-netværk Rainmaker.FM.

En tanke om “Ny podcast om copywriting (must-hear!): “Rough Draft” af Demian Farnworth

  1. Pingback: 3 tips til gode SEO-tekster fra Thomas Rosenstand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>